Ledig stilling

Mediesælger med teamleder-potentiale

Kontor
JS Danmark
Arbejdsplads
Virtuel
Three colleagues having a meeting at JS World Media while looking at brochures.

Vi søger en stærk og målrettet person, som er drevet af at opnå resultater – både for sig selv og for sit eget team. Som teamleder for et af vores annoncesalgsteams vil din primære opgave være at tilbyde den mest optimale annonceringsløsning til vores kunder via telefon, samtidig med at du vil have ansvar for salgsresultater, uddannelse, udvikling og rekruttering.

JS Danmark er i øjeblikket på en spændende udviklingsrejse, der inkluderer lancering af nye produkter samt opdateringer og forbedringer af eksisterende produkter. Vores fokus fremadrettet er at øge vores kunders synlighed på sociale medier, hvilket skaber merværdi for både annoncører og slutkunder. I løbet af 2024 lancerer vi ProWeb, som er vores seneste tilføjelse til produktudvalget. ProWeb tilbyder vores kunder en professionel og betydningsfuld tilstedeværelse online.

Den vigtigste lederegenskab er at lede ved eksempel, vise vejen og sikre, at I sammen opnår gode resultater. Derfor er det vigtigt, at du har dokumenteret succes inden for telefonssalg, enten som telefonssælger, salgstræner eller teamleder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde og lede på distancen.

Du vil få tid til at vokse ind i din rolle som teamleder; man skal lære at gå, før man begynder at løbe. Vi forventer, at det falder dig naturligt at netværke gennem bl.a. LinkedIn med henblik på at finde samarbejdspartnere/kontakter inden for forskellige brancher og dermed opbygge din egen succes.

Dine kvalifikationer

 • Det er en selvfølge for dig at deltage i salgsarbejdet og lede dit team.
 • Du har let ved at træffe beslutninger.
 • Du bliver motiveret af udfordringer.
 • Du vil tage ansvar.
 • Du har gode kommunikationsevner på dansk, både mundtligt og skriftligt, da det er en forudsætning for at kunne lykkes i stillingen.

Vores tilbud

 • 100 % hjemmearbejde (virtuelt kontor) inkl. fuld udstyrspakke.
 • En attraktiv løn, baseret på præstation og uden loft.
 • Arbejdstider mellem 8.00 og 16.00.
 • En skræddersyet uddannelsesplan og løbende opfølgning.
 • Daglig sparring og løbende træning med kolleger via Microsoft Teams.
 • 6-8 årlige møder på kontoret i Aarhus mhp. uddannelse, teambuilding og sociale arrangementer.

I JS Danmark bliver du en del af en professionel og international virksomhed med et unikt koncept, store ambitioner og vedvarende vækst.

Vi ser frem til din ansøgning!

Ansøgninger gennemgås løbende, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nicoline Sørensen via e-mail nps@jsdanmark.dk eller telefon 87 32 50 32.

JS Danmark er en hjørnesten i den internationale marketing- og mediekoncern JS World Media. JS Danmark blev stiftet i Aarhus i 1993, og i dag er vi 40 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder på tværs af Danmark. Vores mål er at øge værdien af vores produkter, serviceydelser og performance til gavn for vores kunder og annoncører i Danmark og Island.

JS World Media-gruppen som helhed består af 500 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder i 9 lande i Europa. Hvert år servicerer vi mere end 30.000 private virksomheder, offentlige kunder, foreninger og deres leverandører og samarbejdspartnere med skræddersyede kommunikationspakker. Kommunikationspakkerne indeholder det rette mix af indhold og medier som film, video, web samt interaktive og trykte brochurer.

Spørgsmål?

Er du nysgerrig efter at høre, hvordan det er at arbejde i JS Danmark? Eller har du et specifikt spørgsmål vedrørende en stilling? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

Nicoline Piilgaard Sørensen
Recruiter