ProWeb

En professionel og moderne hjemmeside er fundamentet for din virksomheds online tilstedeværelse. Den er din virksomheds ansigt udadtil og det første, som potentielle kunder, ansøgere og samarbejdspartnere besøger for at finde ud, hvad din virksomhed kan tilbyde, og hvad den står for.

Hvis din hjemmeside halter efter forretningen og ikke signalerer, at du har en succesfuld virksomhed, vil det med tiden kunne ses på bundlinjen. Lad os hjælpe dig med at få en ny hjemmeside, der ikke bare ser godt ud, men også har indhold, der er tilpasset din målgruppe.

I ProWeb-pakken får du både en hjemmeside, en interaktiv brochure og indlæg til de sociale medier – en pakke, der kan kickstarte din virksomheds online tilstedeværelse.

1 af 3 produkter i denne pakke

Professionel hjemmeside

Få en hjemmeside, der lever op til alle nutidens krav om platform, funktionalitet og design. Vi bygger dine nye hjemmeside på WordPress, der er det mest brugte CMS (content management system) i verden. WordPress er meget brugervenligt og samtidig i konstant udvikling, når det kommer til at kunne matche hvad et moderne website skal kunne. 

Hos os får du en komplet hjemmeside – det betyder en hjemmeside, der er færdig og klar med tekster og billeder. Der er tænkt på SEO, cookie banner og et mobilvenligt design. Og så har vi også haft fokus på detaljer som at hjemmesiden gør sig godt, når links deles med andre eller på de sociale medier. Alt sammen noget som giver dig en professionel hjemmeside.

Det er let at bygge videre på hjemmesiden og tilføje sider og features. Du kan enten selv gøre det, lade andre gøre det eller lade os tage fat. Hjemmesiden er din.

2 af 3 produkter i Denne pakke

Interaktiv brochure

Den interaktive brochure adskiller sig fra det traditionelle format ved at forvandle dit budskab til en dynamisk og fængende fortælling. De interaktive funktioner giver liv til din historie og engagerer læserne.

Mens folk er vant til statisk materiale, tilbyder den interaktive brochure en forfriskende forandring. Dine historier bliver vakt til live med motion design, fotogallerier, videoindhold og andre medrivende elementer, som giver en unik og mindeværdig læseoplevelse.

3 af 3 produkter i denne pakke

Indlæg på sociale medier

Brug de sociale medier til at nå ud til din målgruppe. Med indlæg på de sociale medier skaber du synlighed og interesse for din virksomhed.

Du får flere besøgende på din hjemmeside og flere læsere til din interaktive brochure. Kendskabet til din virksomhed, produkter og services stiger, og det hjælper dig med at sætte endnu mere gang i din forretning.

Maksimér online synlighed

ProWeb-kommunikationspakken giver dig mulighed for at få dine budskaber ud på forskellige platforme. Hjemmesiden som den helt centrale del af din online tilstedeværelse, og den interaktive brochure som en alternativ måde at præsentere dit indhold på.

Din egen contenthub

Få adgang til alt materiale fra din ProWeb kommunikationspakke på Mysite. Dette inkluderer hjemmesidemateriale, interaktiv brochure, billeder og SoMe-opslag.

Effektivt og nemt

Med inspiration fra over 30.000 vellykkede projekter har vi finpudset og perfektioneret vores proces for at sikre en tidsbesparende og problemfri oplevelse for dig fra start til slut.

Nul omkostninger

Din kommunikationspakke finansieres fuldstændigt af dine leverandører og forretningspartnere gennem co-branding og reklamer, hvilket sikrer, at der ikke er nogen omkostninger for dig.

Four people in a conference room looking at brochures and smiling.

Vi gør arbejdet

Vi gør alt arbejdet lige fra at få finansieringen på plads til at designe annoncerne og producere den interaktive brochure og hjemmeside. Vi skriver teksterne, sørger for en professionel fotograf og kommer hele vejen rundt om dine budskaber, så de får størst effekt overfor din målgruppe.

Det har været en sand fornøjelse at arbejde med JS. De har været ekstremt lydhøre over for vores ønsker, og de har professionelt skabt vores nye hjemmeside. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan virkelig anbefale JS som samarbejdspartnere.
Jennie Hedqvist Marketingmedarbejder, Creando AB
Processen med at skabe vores hjemmeside var smidig og meget professionel, og i dag føler jeg intet andet end glæde.
Ulf Tjernström CEO & Sales, Kjellbergs Plast

Engagerende interaktive features

Giv din onlinebrochure et løft med engagerende interaktive funktioner, så den virkelig skiller sig ud. Dette er din ideelle chance for at differentiere dit brand fra konkurrenterne.

Fotogalleri

Giv dine læsere mulighed for nemt at swipe gennem et inspirerende fotogalleri direkte i din interaktive brochure.

Webikon

Før dine læsere ubesværet til dit website, din onlinebutik, din kontaktside eller en anden destination, du vælger.

Cinemagraph

Animer dine fotos ved at indarbejde subtile videoelementer for at opnå en fascinerende effekt.

360˚-panorama

Få et komplet og realistisk billede af ethvert rum, sted eller område, som giver et virkelighedstro perspektiv.

Motion design

Engager dit publikum med bevægelig grafik, billeder eller tekst.

Snap video

Tilføj et autentisk præg med kortfattede, effektfulde videoer med dig eller dine medarbejdere (add-on).

Nem online-deling

E-mails

Maksimer eksponeringen ved at distribuere linket til hjemmesiden og den interaktive brochure via virksomhedens e-mail-signaturer for at nå ud til kunder, potentielle kunder, leverandører og forretningspartnere.

Hjemmeside

Motiver og fang de besøgende på din hjemmeside ved at integrere et direkte link til den interaktive brochure på din hjemmeside.

Sociale medier

Del linket til din hjemmeside og din interaktive brochure på de sociale medier for at nå ud til flere læsere og potentielle kunder.

Præsentation

Præsenter din hjemmeside og interaktive brochure på store skærme i professionelle omgivelser på konferencer, messer og møder.

Two colleagues are sitting at a table and looking at brochures while pointing and talking.

En finjusteret og struktureret proces

Fra start til slut sikrer vores strømlinede proces enkelhed og bekvemmelighed, hvilket gør det nemt for dig at modtage dit markedsføringsmateriale.

Vi tager os af det hele: at skaffe finansiering, designe materialet og levere din kommunikationspakke. Det eneste vi behøver for at komme i gang, er en liste over potentielle annoncører og din historie.

Når vi har leveret pakken, hjælper vi med at implementere den online og giver gode tips og råd til at maksimere fordelene ved den. Vi støtter dig hele vejen igennem for at sikre en velorganiseret proces.


Power to your story – lad os komme i gang

Ønsker du at nå dine målgrupper med det mest effektive mix af indhold og medier? Tag kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig med at fortælle din historie.