A woman is standing with a tablet an swiping through an interactive brochure.

Marketing gjort simpelt

Vores koncept er enkelt. Vi tilbyder gennemprøvede kommunikationspakker, der er skræddersyede, så de passer til dit budskab og marketingmix. Vi har et klart workflow for alting. Det er strømlinet og optimeret fra start til slut. Dette sikrer, at du får en enkel og bekvem oplevelse hele vejen.

Co-branding – finansieret af leverandører

Det er omkostningsfrit. Det er risikofrit. Men hvordan? Dette er muligt på grund af vores co-branding- og finansieringsmodel. Din kommunikationspakke finansieres gennem annoncering. Og annoncørerne er ikke bare nogle tilfældige virksomheder. Det er dine leverandører og samarbejdspartnere, som inviteres til at deltage i projektet.

Du modtager et professionelt kommunikationsmateriale. Dine samarbejdspartnere øger eksponeringen af deres brand. Det er ganske enkelt en god forretning for alle parter.

3 trin til din kommunikationspakke. Det er det hele!

Lige så vel som vores produkter tilbydes i pakker, er vores processer samlet i veldefinerede trin for at sikre et succesfuldt projekt – fra start til slut.

1
4

Finansiering

Vi skaffer finansiering og designer annoncerne, så de passer til dit materiale. Det eneste, vi skal bruge fra dig, er en liste over potentielle annoncører med dine leverandører og samarbejdspartnere.
2
4

Design og levering

Vi tager os af alt i designfasen, inkl. foto- og videooptagelsen. Vi har bare brug for at lære din virksomhed bedre at kende. Når vi leverer kommunikationspakken til dig, hjælper vi dig også med at implementere den online.
3
4

Service & Support

Vi følger løbende op på din kommunikationspakke for at sikre os, at den er opdateret og opfylder sit formål effektivt. Vi kommer også med nyttige råd og tips. Vi er med andre ord med dig hele vejen.

Én kontaktperson. Flere specialister.

Du har kun én kontaktperson i designfasen – jeres projektleder. Projektlederen repræsenterer et dedikeret team. Teamet indeholder et bredt udvalg af erfarne specialister med den viden og de kompetencer, der skal til for at tage dit marketingmateriale til næste niveau. Du behøver dog kun at have kontakt med din projektleder gennem hele processen.

Det gør det meget mere effektivt for dig.

Effektiv kommunikation med dine målgrupper

Når vi laver din kommunikationspakke, bruger vi vores Kommunikationskompas for at sikre, at vi når ud til din målgruppe med det rigtige budskab. Kommunikationskompasset matcher egenskaberne hos din målgruppe med den rette strategi for kommunikation og design – alt sammen med det formål at skabe materiale, der engagerer og fascinerer dine modtagere.

Begyndelsen på noget større

Vi ser dit projekt som startskuddet til et godt forhold. Det betyder, at du altid har en engageret kommunikationspartner inden for rækkevidde.

Når du starter et projekt op hos os, får du løbende support via opfølgningsmøder for at sikre, at din kommunikationspakke altid er opdateret. Vi giver dig også nyttige råd og tips til, hvordan du bruger materialet i din kommunikationspakke.

Når du får succes, får vi succes.

Power to your story – lad os komme i gang

Ønsker du at nå dine målgrupper med det mest effektive mix af indhold og medier? Tag kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig med at fortælle din historie.