A woman is standing with a tablet an swiping through an interactive brochure.

Marketing gjort simpelt

Vores koncept er enkelt. Vi tilbyder gennemprøvede kommunikationspakker, der er skræddersyede, så de passer til jeres budskab og marketingmix. Vi har et klart workflow for alting. Det er strømlinet og optimeret fra start til slut. Dette sikrer, at I får en enkel og bekvem oplevelse hele vejen.

Co-branding – finansieret af leverandører

Det er omkostningsfrit. Det er risikofrit. Men hvordan? Dette er muligt på grund af vores co-branding- og finansieringsmodel. Jeres kommunikationspakke finansieres gennem annoncering. Og annoncørerne er ikke bare nogle tilfældige virksomheder. Det er jeres leverandører og samarbejdspartnere, som inviteres til at deltage i projektet.

I modtager et professionelt kommunikationsmateriale. Jeres samarbejdspartnere øger eksponeringen af deres brand. Det er ganske enkelt en god forretning for alle partere.

3 trin til jeres kommunikationspakke. Det er det hele!

Lige så vel som vores produkter tilbydes i pakker, er vores processer samlet i veldefinerede trin for at sikre et succesfuldt projekt – fra start til slut.

1
4

Finansiering

Vi skaffer finansiering og designer annoncerne, så de passer til jeres materiale. Det eneste, vi skal bruge fra jer, er en liste over potentielle annoncører med jeres leverandører og samarbejdspartnere.
2
4

Design og levering

Vi tager os af alt i designfasen, inkl. foto- og videooptagelsen. Vi har bare brug for at lære jeres virksomhed bedre at kende. Når vi leverer kommunikationspakken til jer, hjælper vi jer også med at implementere den online.
3
4

Service & Support

Vi følger løbende op på jeres kommunikationspakke for at sikre os, at den er opdateret og opfylder sit formål effektivt. Vi kommer også med nyttige råd og tips. Vi er med andre ord med jer hele vejen.

Én kontaktperson. Flere specialister.

I har kun én kontaktperson i designfasen – jeres projektleder. Projektlederen repræsenterer et dedikeret team. Teamet indeholder et bredt udvalg af erfarne specialister med den viden og de kompetencer, der skal til for at tage jeres marketingmateriale til næste niveau. I behøver dog kun at have kontakt med jeres projektleder gennem hele processen.

Det gør det meget mere effektivt for jer.

Effektiv kommunikation med jeres målgrupper

Når vi laver jeres kommunikationspakke, bruger vi vores Kommunikationskompas for at sikre, at vi når ud til jeres målgruppe med det rigtige budskab. Kommunikationskompasset matcher egenskaberne hos jeres målgruppe med den rette strategi for kommunikation og design – alt sammen med det formål at skabe materiale, der engagerer og fascinerer jeres modtagere.

An image slider with an image of the communication compass representing our strategic approach to communication.

Begyndelsen på noget større

Vi ser jeres projekt som startskuddet til et godt forhold. Det betyder, at I altid har en engageret kommunikationspartner inden for rækkevidde.

Når I starter et projekt op hos os, får I løbende support via opfølgningsmøder for at sikre, at jeres kommunikationspakke altid er opdateret. Vi giver jer også nyttige råd og tips til, hvordan I bruger materialet i jeres kommunikationspakke.

Når I får succes, får vi succes.

Power to your story – lad os komme i gang

Ønsker I at nå jeres målgrupper med det mest effektive mix af indhold og medier? Tag kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe jer med at fortælle jeres historie.