De perfekte pakker til jeres formål

Vores gennemprøvede kommunikationspakker er en kombination af det rette mix af indhold og medier til at skabe jeres succes. Ens for alle pakker er en effektiv proces, der sikrer en nem og problemfri oplevelse for jer lige fra første samtale og til den endelige levering af jeres kommunikationspakke.

I kan bruge vores kommunikationspakker til at fortælle jeres historie med et overbevisende marketingmateriale. Og det bedste af det hele? Kommunikationspakkerne er baseret på co-branding og finansieres af jeres leverandører og samarbejdspartnere via annoncer – dvs. der er nul produktionsomkostninger for jer. Scroll ned for at finde den kommunikationspakke, der passer til jeres behov.

Kommunikationspakker med komplet service

Kernen i alle vores kommunikationspakker er et målrettet indhold, så I kan nå jeres modtagere på den mest effektive måde. I kan vælge mellem forskellige pakker for at finde det rette mix af medier og marketingmateriale, der passer til jeres formål.

ProFilm

Film, video til sociale medier, interaktiv brochure og indlæg til sociale medier – alt sammen i én pakke

ProFilm-pakken indeholder alt det materiale, I har brug for til at tage jeres onlineaktiviteter til næste niveau. Med denne kommunikationspakke får I en professionel film, en video til sociale medier, en interaktiv brochure og indlæg til sociale medier.

Fokusset i ProFilm-pakken er den professionelle film. Og det er ikke tilfældigt. Film og videoer kan gøre underværker, hvis I vil fange folks opmærksomhed, skabe tillid og få jeres budskab til at fæstne sig i deres bevidsthed.

Hvis I vil give jeres historie liv, er ProFilm-pakken den rette løsning for jer.

  • Professionel film
  • Video til sociale medier
  • Interaktiv brochure
  • Indlæg til sociale medier

ProPaper

Interaktiv brochure, trykt brochure og indlæg til sociale medier – tilstedeværelse online og offline

Vores ProPaper-pakke indeholder en god kombination af materiale til både online- og offlinebrug. Den giver jer mulighed for at præsentere jeres virksomhed eller tilbud på en pæn måde i både en interaktiv brochure og en trykt brochure.

En brochure fungerer perfekt til førstehåndindtryk, da man kan komme med et statement fra den allerførste side. Brochuren vil indeholde flotte billeder og fængende interaktive features, som tilskynder målgruppen til at læse videre.

ProPaper-pakken er et godt valg, når I gerne vil inspirere, informere og engagere jeres målgruppe.

  • Interaktiv brochure
  • Trykt brochure
  • Indlæg til sociale medier

2

Gør det nemt. Vælg mellem 2 gennemprøvede koncepter.

30.000

Solide koncepter. Vi leverer til +30.000 kunder årligt.

14.900.000

Udnyt erfaringen fra +14.900.000 onlinevisninger om året.

Se kommunikations-pakkerne i aktion

Gå på opdagelse i nogle af vores mange succesfulde cases. Lad jer inspirere af, hvordan I kan bruge kommunikationspakkerne til at fortælle jeres historie på en tiltalende måde – skræddersyet specifikt til jeres brand og målgrupper.

A woman is standing with a tablet an swiping through an interactive brochure.