ProPaper

Inspirer og engager dine målgrupper med det mest effektive marketingmateriale – online og offline. Med ProPaper får du en gennemprøvet kommunikationspakke, der består af en interaktiv brochure, en trykt version af brochuren og indlæg til sociale medier, så du kan skille dig ud på de digitale kanaler og i det virkelige liv.

Fascinerende interaktive features

Drag fordel af fængende interaktive features i din onlinebrochure, så den skiller sig ud. Den perfekte mulighed for at få dit brand til adskille sig fra konkurrenterne.

Fotogalleri

Lad læserne swipe gennem et inspirerende fotogalleri – direkte inde i din interaktive brochure.

Webikon

Omdiriger læserne til jeres website, webshop, kontaktside eller lige hvor du måtte ønske.

Cinemagraph

Giv dine billeder liv ved at tilføje simple videoelementer med en fængende effekt.

360˚-panorama

Vis det fulde billede af et lokale eller en lokation for at give et realistisk overblik.

Motion design

Fang seernes opmærksomhed med grafik, billeder og tekst, der bevæger sig.

Snap video

Tilføj et autentisk twist med korte, kraftfulde videoer af dig selv eller dine medarbejdere (tilkøb).

1 af 3 produkter i denne pakke

Interaktiv brochure

Den interaktive brochure er så meget mere end en brochure. Den folder ikke blot dit budskab ud, den giver også din historie liv på en fængende måde på grund af de interaktive features.

Folk er vant til at læse statisk materiale. Med den interaktive brochure springer dine historier op. Forvent en unik læseoplevelse med interaktive elementer som f.eks. motion design, fotogallerier, videoindhold og andre features, der engagerer læserne.

2 af 3 produkter i denne pakke

Trykt brochure

Skab mindeværdige oplevelser i det virkelige liv ved at dele de trykte brochurer ud. Denne kommunikationspakke indeholder en trykt version af din brochure, hvilket gør jeres brand endnu mere levende.

Brug den trykte brochure som et udvidet visitkort i receptionen, på møder, på messer og ved alle typer arrangementer. Det er en effektiv måde at give dine potentielle kunder, samarbejdspartnere, potentielle kandidater og andre noget håndgribeligt, hvor de rent faktisk kan bladre siderne og mærke dit brand i en helt ny kontekst.

3 af 3 produkter i denne pakke

Indlæg til sociale medier

Boost din tilstedeværelse online, og nå ud til dine målgrupper. Det er muligt pga. en effektiv distribution af din kommunikationspakke på sociale medier.

Brug professionelle indlæg til sociale medier med fængende tekst og billeder til at forbedre din performance på de sociale medier. Du får en skræddersyet pakke med indlæg, som er klar til at blive publiceret, så du kan tage dine aktiviteter på de sociale medier til det næste niveau.

Uanset om du selv ønsker at publicere indlæggene på sociale medier, eller om du vil have os til at gøre det på dine vegne, får du maksimal effekt af din kommunikationspakke på de sociale medier.

Det perfekte mix

ProPaper-kommunikationspakken er det perfekte mix af medier og indhold til online- og offlinebrug. Det giver dig et godt udvalg af marketingmateriale til alle slags formål.

Adgang til din egen indholdshub

Få adgang til din helt egen indholdshub med MySite, hvor alle materialerne fra din kommunikationspakke samles. Dette inkluderer online- og offlinebrochurer, billeder og eventuelle videoer. Her får du indhold til alle platforme.

Tidsbesparende og bekvemt

På baggrund af mere end 30.000 succesfulde cases har vi testet og finjusteret processen og sikret, at det er en tidsbesparende og gnidningsfri oplevelse for dig fra start til slut.

Omkostningsfri

Kommunikationspakken finansieres af dine leverandører og samarbejdspartnere gennem co-branding og annoncering. Det giver nul produktionsomkostninger for dig.

Four people in a conference room looking at brochures and smiling.

Vi gør arbejdet

Vi gør alt arbejdet lige fra fremskaffelse af finansiering til design af annoncerne og produktion af dit marketingmateriale. Vi har bare brug for at høre din historie, så vi kan pakke den ind i en pæn og overbevisende pakke, der vil imponere din målgruppe.

Nem deling online

MailView – send

Distribuer den interaktive brochure via virksomhedens e-mailsignaturer til kunder, potentielle kunder, leverandører og samarbejdspartnere for at få maksimal eksponering.

WebView – publicer

Inspirer og engager de besøgende på dit website ved at tilføje et direkte link til den interaktive brochure på websitet.

SocialView – del

Lad dine medarbejdere dele den interaktive brochure på de sociale medier, og åbn døren for flere læsere – og potentielle kunder.

WallView – præsenter

Brug denne specielle visning til at præsentere din interaktive brochure på storskærm i en professionel og uforstyrret kontekst på konferencer, messer og møder.

Two colleagues are sitting at a table and looking at brochures while pointing and talking.

En veldefineret og optimeret proces

Fra start til slut vil du opleve en proces, der er strømlinet i alle sine trin. Det er for at gøre det så nemt og bekvemt for dig som muligt at modtage dit marketingmateriale til sidst.

Vi skaffer finansiering, designer materialet og leverer din kommunikationspakke. Det eneste, vi skal bruge for at komme i gang, er en liste over potentielle annoncører og at høre din historie.

Når kommunikationspakken er blevet leveret, hjælper vi dig med at få den implementeret online og giver nyttige råd og tips til, hvordan du får mest muligt ud den. Så vi er dybest set med dig hele vejen for at sikre en velorganiseret proces.

Power to your story – lad os komme i gang

Ønsker du at nå dine målgrupper med det mest effektive mix af indhold og medier? Tag kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig med at fortælle din historie.