ProPaper

Inspirer og engager jeres målgrupper med det mest effektive marketingmateriale – online og offline. Med ProPaper får I en gennemprøvet kommunikationspakke, der består af en interaktiv brochure, en trykt version af brochuren og indlæg til sociale medier, så I kan skille jer ud på de digitale kanaler og i det virkelige liv.

Fascinerende interaktive features

Drag fordel af fængende interaktive features i jeres onlinebrochure, så den skiller sig ud. Den perfekte mulighed for at få jeres brand til adskille sig fra konkurrenterne.

Fotogalleri

Lad læserne swipe gennem et inspirerende fotogalleri – direkte inde i jeres interaktive brochure.

Webikon

Omdiriger læserne til jeres website, webshop, kontaktside eller lige hvor I måtte ønske.

Cinemagraph

Giv jeres billeder liv ved at tilføje simple videoelementer med en fængende effekt.

360˚-panorama

Vis det fulde billede af et lokale eller en lokation for at give et realistisk overblik.

Motion design

Fang seernes opmærksomhed med grafik, billeder og tekst, der bevæger sig.

Snap video

Tilføj et autentisk twist med korte, kraftfulde videoer af dig selv eller dine medarbejdere (tilkøb).

1 af 3 produkter i denne pakke

Interaktiv brochure

Den interaktive brochure er så meget mere end en brochure. Den folder ikke blot jeres budskab ud, den giver også jeres historie liv på en fængende måde på grund af de interaktive features.

Folk er vant til at læse statisk materiale. Med den interaktive brochure springer jeres historier op. Forvent en unik læseoplevelse med interaktive elementer som f.eks. motion design, fotogallerier, videoindhold og andre features, der engagerer læserne.

2 af 3 produkter i denne pakke

Trykt brochure

Skab mindeværdige oplevelser i det virkelige liv ved at dele de trykte brochurer ud. Denne kommunikationspakke indeholder en trykt version af jeres brochure, hvilket gør jeres brand endnu mere levende.

Brug den trykte brochure som et udvidet visitkort i receptionen, på møder, på messer og ved alle typer arrangementer. Det er en effektiv måde at give jeres potentielle kunder, samarbejdspartnere, potentielle kandidater og andre noget håndgribeligt, hvor de rent faktisk kan bladre siderne og mærke jeres brand i en helt ny kontekst.

3 af 3 produkter i denne pakke

Indlæg til sociale medier

Boost jeres tilstedeværelse online, og nå ud til jeres målgrupper. Det er muligt pga. en effektiv distribution af jeres kommunikationspakke på sociale medier.

Brug professionelle indlæg til sociale medier med fængende tekst og billeder til at forbedre jeres performance på de sociale medier. I får en skræddersyet pakke med indlæg, som er klar til at blive publiceret, så I kan tage jeres aktiviteter på de sociale medier til det næste niveau.

Uanset om I selv ønsker at publicere indlæggene på sociale medier, eller om I vil have os til at gøre det på jeres vegne, får I maksimal effekt af jeres kommunikationspakke på de sociale medier.

Det perfekte mix

ProPaper-kommunikationspakken er det perfekte mix af medier og indhold til online- og offlinebrug. Det giver jer et godt udvalg af marketingmateriale til alle slags formål.

Adgang til jeres egen indholdshub

Få adgang til jeres helt egen indholdshub med MySite, hvor alle materialerne fra jeres kommunikationspakke samles. Dette inkluderer online- og offlinebrochurer, billeder og eventuelle videoer. Her får I indhold til alle platforme.

Tidsbesparende og bekvemt

På baggrund af mere end 30.000 succesfulde cases har vi testet og finjusteret processen og sikret, at det er en tidsbesparende og gnidningsfri oplevelse for jer fra start til slut.

Omkostningsfri

Kommunikationspakken finansieres af jeres leverandører og samarbejdspartnere gennem co-branding og annoncering. Det giver nul produktionsomkostninger for jer.

Four people in a conference room looking at brochures and smiling.

Vi gør arbejdet

Vi gør alt arbejdet lige fra fremskaffelse af finansiering til design af annoncerne og produktion af jeres marketingmateriale. Vi har bare brug for at høre jeres historie, så vi kan pakke den ind i en pæn og overbevisende pakke, der vil imponere jeres målgruppe.

Nem deling online

MailView – send

Distribuer den interaktive brochure via virksomhedens e-mailsignaturer til kunder, potentielle kunder, leverandører og samarbejdspartnere for at få maksimal eksponering.

WebView – publicer

Inspirer og engager de besøgende på jeres website ved at tilføje et direkte link til den interaktive brochure på websitet.

SocialView – del

Lad jeres medarbejdere dele den interaktive brochure på de sociale medier, og åbn døren for flere læsere – og potentielle kunder.

WallView – præsenter

Brug denne specielle visning til at præsentere jeres interaktive brochure på storskærm i en professionel og uforstyrret kontekst på konferencer, messer og møder.

Two colleagues are sitting at a table and looking at brochures while pointing and talking.

En veldefineret og optimeret proces

Fra start til slut vil I opleve en proces, der er strømlinet i alle sine trin. Det er for at gøre det så nemt og bekvemt for jer som muligt at modtage jeres marketingmateriale til sidst.

Vi skaffer finansiering, designer materialet og leverer jeres kommunikationspakke. Det eneste, vi skal bruge for at komme i gang, er en liste over potentielle annoncører og at høre jeres historie.

Når kommunikationspakken er blevet leveret, hjælper vi jer med at få den implementeret online og giver nyttige råd og tips til, hvordan I får mest muligt ud den. Så vi er dybest set med jer hele vejen for at sikre en velorganiseret proces.

Power to your story – lad os komme i gang

Ønsker I at nå jeres målgrupper med det mest effektive mix af indhold og medier? Tag kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe jer med at fortælle jeres historie.