Three colleagues are talking in a conference room. They are looking at brochures on the table.

Dette her er JS Danmark

Vi er en gennemført konceptvirksomhed. Vores tilbud er veldefinerede og grupperet i fordelagtige kommunikationspakker, der opfylder jeres behov. Pakkerne er baseret på co-branding og finansieres af jeres leverandører og samarbejdspartnere, hvilket blot er en af de ting, der gør dette koncept unikt.

Én ting er, hvad vi tilbyder. En anden ting er, hvad der kendetegner os som virksomhed og arbejdsplads. Læs mere om, hvad der definerer JS Danmark, og hvad du kan forvente, når du samarbejder med os eller starter din karriere hos os.

Tallene fortæller vores historie

JS Danmark er en del af en international marketing- og mediekoncern – hvilket styrker vores ekspertise og erfaring. Vi vil lade tallene tale for sig selv. Sådan kan I drage fordel af et samarbejde med os og JS World Media-koncernen:

  • Nyd godt af 30 års erfaring
  • Få gavn af et dedikeret team, der er repræsenteret i 9 lande
  • Gør brug af ekspertisen fra 500 højt kvalificerede medarbejdere
  • Slut jer til de +30.000 kunder årligt, der drager fordel af vores kommunikationspakker
  • Udnyt erfaringen fra +14.900.000 onlinevisninger om året

Opret forbindelse

Følg os på LinkedIn for at holde kontakten. Få værdifuld viden, så du kan tage din markedsføringsindsats til næste niveau. Og hold dig opdateret om nye karriereudviklingsmuligheder.

Boxes with global goals on them lay on table at JS Denmark

Vi støtter FN’s Verdensmål – internt og eksternt

Vi tager Verdensmålene meget alvorligt ved at spille en aktiv rolle i at støtte en bæredygtig fremtid. Det omfatter vores interne processer og initiativer lige så vel som vores ansvar for at hjælpe vores kunder med at sætte fokus på bæredygtighed.

Internt dækker vores bæredygtige tiltag alt lige fra løbende uddannelse og træning til ligestilling, ansvarlig forbrug og produktion – og alt derimellem.

Vi ved godt, at vi ikke har nået målene endnu, men vi vil fortsætte med at udvikle vores bidrag til en lysere fremtid.

Din fremtidige arbejdsplads?

Slut dig til et dedikeret team af inspirerende og talentfulde kollegaer i JS Danmark. Vi dyrker talenter, der er ivrige efter at udnytte deres fulde potentiale, men også ivrige efter at tage del i et ambitiøst team, der lykkes sammen. Vi værdsætter vores balance mellem strukturelle processer, performance og teamspirit. Det er nøglen til vores virksomhed. Passer det med dine værdier og overbevisninger? Tjek dine karrieremuligheder.

An employee from the communication team wearing headphones while sitting at a desk and talking with a customer.

Din karriere starter i JS Danmark

Dine ambitioner definerer din karrierevej i JS Danmark. Vi anerkender hårdt arbejde og driver talent til succes ved at tilbyde løbende uddannelse og træning. Uanset hvilken stilling du starter i, vil der være masser af plads til at udvikle dig og skabe den karriere, som passer til dit engagement og dine ambitioner.

A sitting man and a standing woman are talking together with a desk and computer in front of them.

Vi har muligvis en stilling til dig

Kan du se dig selv i en dynamisk og international virksomhed med store muligheder for faglig og personlig udvikling? Så er vi måske det sted, du leder efter. Uanset om du foretrækker at arbejde virtuelt, arbejde fra et af vores kontorer eller en blanding af begge, tilbyder vi stillinger, der passer til forskellige præferencer.

Kontakt os

Er du nysgerrig efter at få mere at vide? Vi vil meget gerne høre fra dig.
Find vores kontorer og kontaktoplysninger nedenfor.