Fordelene ved at blive annoncør

Boost din forretning gennem co-branding

Kommunikationspakkerne indeholder forskellige typer annoncer. Annoncerne udgør kernen i vores co-branding-koncept. Vi har skabt et setup, hvor virksomheder kan præsentere deres brands sammen i et sammenhængende samarbejde.

Det er i bund og grund en god forretning for alle. Kommunikationspakken bliver finansieret, og du får maksimal eksponering af dit brand som annoncør.

Sig goddag til vores interaktive annoncer

Som annoncør bliver dit brand eksponeret mange gange. Din annonce og dit brand vises i alt marketingmaterialet i kommunikationspakken. På den måde får du den maksimale effekt af din annoncering.

Din annonce får et ekstra twist, da den bliver gjort interaktiv og dermed fanger seernes opmærksomhed gennem motion design, fotogallerier, bevægelige elementer og andre fængende effekter.

På den måde får du det maksimale udbytte som annoncør.

Mere end de traditionelle annonceringsfordele

4

Styrket relation

Støt din samarbejdspartner med en annonce, og få en stærkere relation.
4

Troværdig reference

Brug materialet med din annonce som en troværdig reference, og øg kendskabet til dit brand.
4

Stor eksponering

Få fuld eksponering gennem hele kommunikationspakkens levetid og ikke kun i en begrænset annonceringsperiode.
A man from behind with brochures on the table

Nå længere ud med din annonce

Når din annonce er en del af en kommunikationspakke, vil den blive eksponeret for mange seere via flere medier. Som følge heraf vil du drage fordel af en øget synlighed på markedet.

Brochurerne bruges ofte i receptioner, på møder, på messer, ved arrangementer og tilbudsrunder. Onlinematerialet, inkl. filmen og den interaktive brochure, vil blive brugt til en lang række digitale kanaler som f.eks. website, sociale medier og e-mail.

Alt i alt et stort eksponeringspotentiale.

A man sitting at a desk and working while wearing a headset and talking to a customer.

Øg engagementet med interaktive features

Den interaktive brochure er en del af alle vores kommunikationspakker. Da den udgør kernen i vores tilbud, har vi lagt ekstra hårdt arbejde i udseendet og designet af annoncerne i den interaktive brochure.

Ved hjælp af interaktive features fanger din annonce læserens opmærksomhed. At linke til dit website er én ting, men tænk på, hvad fotogallerier, motion design, cinemagraphs og andre interaktive features kan gøre for din annonce.

Fængende interaktive annoncefeatures

Den interaktive brochure er et af kerneprodukterne i alle vores kommunikationspakker. For at sikre at du får en effektfuld annonce, har vi lagt ekstra arbejde i at skabe et udvalg af interaktive features, der giver din annonce liv i onlinebrochuren.

Fotogalleri

Tilskynd læseren til at swipe gennem flere billeder.

Webikon

Link direkte til dit website – du vælger selv destinationen.

Cinemagraph

Giv din annonce liv med simple videoelementer.

SoMe-ikoner

Inviter til mere engagement på dine sociale medier.

Motion design

Tilføj bevægelse på fokusområder i din annonce.

Egen video

Brug dit eget videomateriale til at fange seerens opmærksomhed (tilkøb)

Power to your story – lad os komme i gang

Ønsker du at nå dine målgrupper med det mest effektive mix af indhold og medier? Tag kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig med at fortælle din historie.