Two men sitting at desks across each other and talking. Viewing one of them from behind to see his screens.

Udnyt dit fulde potentiale med den rette træning

Hvis du har høje ambitioner for dit arbejdsliv, kan du være sikker på, at vi tilbyder dig den træning, du har brug for til at indfri dit potentiale. Gennem hårdt arbejde og dedikation kan du sætte et højt tempo for din karriere i JS Danmark. Vi støtter dig, uanset i hvilken retning du ønsker at tage din karriere. Udforsk dine karriereudviklingsmuligheder her.

A woman attending a teams meeting at JS Danmark. The woman wears a headset and smiles at her colleagues.

Løbende udvikling af kompetencer

Vores medarbejdere er et af vores største aktiver. De er vores opskrift til succes. Derfor har deres udvikling høj prioritet.

For at støtte din udvikling tilbyder vi forskellige træningssessioner og programmer. Det omfatter alting fra grundig onboarding til løbende talentudvikling gennem din karriere i JS Danmark.

  • Funktionstræning – på individ-, team- og afdelingsniveau
  • Ledelsestræning
  • Attraktive og motiverende belønningsprogrammer
  • Muligheder for professionel udvikling

Muligheden for at skabe din egen karrierevej

Vi opmuntrer vores kollegaer til at udvikle sig. Hvis du har talentet og en ambition om at udvikle dig, så støtter vi dig hele vejen. Uanset om du ønsker at specialisere dig inden for et bestemt forretningsområde, eller du gerne vil være leder, er muligheden der, når du slutter dig til vores team.

Uanset hvilken vej du vælger, guider vi dig i den rigtige retning og støtter dine ambitioner.

4

Specialist

Du kan udvikle dig til en specialist, som finder de bedste løsninger til kunderne, eller en specialist inden for et bestemt område. Denne rolle har bevis for sine færdigheder og tjener som ekspert ved at dele viden og erfaring med kollegaerne. Du har mulighed for at gå fra at være en High Performer og hele vejen op til en Outstanding Performer.
4

Leder

Alternativt kan du bevæge dig ind i en lederrolle, hvor du sætter kollegaerne først og hjælper dem med at udvikle deres færdigheder. Personer i denne rolle motiveres af at se kollegaer udvikle sig og præstere endnu bedre. Vi udvikler og rekrutterer normalt vores ledere internt. Det åbner op for muligheden for at gå fra at være Buddy til Team Leader, Sales Manager og måske hele vejen op til Country Manager.
Two men are playing football at JS Danmark while smiling and having fun.

Vil du gerne arbejde i JS Danmark?

Er du klar til at starte en karriere i JS Danmark? Vi vil altid gerne udvide vores team med flere kollegaer. Tjek vores ledige stillinger for at finde den rette til dig.

A man looking at a computer and people in the background at JS Danmark

Find den perfekte rolle til dig

Du finder en lang række roller i JS Danmark. Det omfatter alt fra key account managers, annoncekonsulenter, projektledere osv. Vi har en funktion til dig, uanset om du foretrækker at arbejde inden for salg, kommunikation eller design.

Kom og arbejd for os

Vi er altid på udkig efter nye talentfulde medarbejdere til vores team. Tror du, vi kunne være et godt match?

Rikke Norup
Group Recruitment Manager