ProFilm

Fang seernes opmærksomhed online med professionelt marketingmateriale af høj kvalitet. Med ProFilm får I en kraftfuld kommunikationspakke, der består af en professionel film, en video til sociale medier, en interaktiv brochure og indlæg til sociale medier. Det er den perfekte kombination af indhold til at styrke de digitale kanaler.

Interessante interaktive features der gør jeres indhold levende

Drag fordel af interessante interaktive features i jeres onlinebrochure for at få den til at skille sig ud. Dette er den perfekte mulighed for at få jeres brand til adskille sig fra jeres konkurrenters brands.

Fotogalleri

Lad læserne swipe gennem et inspirerende fotogalleri – direkte inde i jeres interaktive brochure.

Webikon

Omdiriger læserne til jeres website, webshop, kontaktside eller lige hvor I måtte ønske.

Cinemagraph

Giv jeres billeder liv ved at tilføje simple videoelementer med en fængende effekt.

360˚-panorama

Vis det fulde billede af et lokale eller en lokation for at give et realistisk overblik.

Motion design

Fang seernes opmærksomhed med grafik, billeder og tekst, der bevæger sig.

Snap video

Tilføj et autentisk twist med korte, kraftfulde videoer af dig selv eller virksomhedens medarbejdere (tilkøb).

1 af 4 produkter i denne pakke

Professionel film

Få jeres virksomhed til at fremstå mere personlig og autentisk. Den professionelle film er et fantastisk værktøj til at fastholde besøgende på jeres website eller engagere en målgruppe i andre omgivelser.

Uanset om I ønsker at tiltrække flere topkandidater til jeres team, præsentere jeres produkter eller serviceydelser på en letforståelig måde eller kommunikere om jeres bæredygtighedsinitiativer, er en film et værktøj, der maksimerer effekten af jeres budskab.

Uanset hvad, kan den have en fængende effekt – hvilket får jeres brand til at blive hængende i folks bevidsthed.

2 af 4 produkter i denne pakke

Video til sociale medier

Boost jeres aktiviteter på de sociale medier med en kort, men effektiv video. Videoen til de sociale medier er kendetegnet ved, at den kommunikerer simple budskaber, fanger seerens opmærksomhed i et travlt feed og er nem at dele – alt sammen med det formål at øge eksponeringen af jeres brand.

Ligesom vores professionelle film indeholder videoen til de sociale medier elementer som musik, fremhævede tekstfraser, call to action og outro for at skabe en scroll-stopper-effekt i jeres målgruppes feed og for at guide dem gennem jeres kunderejse.

3 af 4 produkter i denne pakke

Interaktiv brochure

Den interaktive brochure er mere end blot en almindelig brochure. Den giver jeres historie liv i en ny digital kontekst takket være de interessante interaktive features. Imponer læserne med interaktive features som motion design, cinemagraphs, fotogallerier og andre fascinerende features.

Sig farvel til den statiske PDF-fil. Skab i stedet en unik læseoplevelse for jeres modtagere med den interaktive brochure. Den opmuntrer dem til at interagere med materialet på en helt ny måde.

4 af 4 produkter i denne pakke

Indlæg til sociale medier

Løft jeres tilstedeværelse online, og nå ud til jeres målgruppe med effektiv distribution af jeres kommunikationspakke på sociale medier.

I får professionelle indlæg til sociale medier med overbevisende tekst og billeder – skræddersyet til optimal performance på de sociale medier.

Drag fordel af en pakke med indlæg, som er klar til at blive publiceret – I kan nemt publicere dem selv, men I kan også få os til at publicere dem på jeres vegne. Uanset hvad, maksimerer I effekten af jeres kommunikationspakke på de sociale medier.

Øget opmærksomhed online

ProFilm-pakken er den perfekte pakke til at forbedre jeres tilstedeværelse på de digitale kanaler. I får et performanceoptimeret udvalg af marketingmateriale, som kan anvendes til alle mulige formål – hvilket bidrager til større eksponering online.

Ét sted til alt jeres indhold

I får jeres helt egen indholdshub (MySite), hvor alt jeres marketingmateriale samles på ét sted. Dette inkluderer jeres film, video til sociale medier, interaktive brochure og alt billed- og videomateriale fra foto- og videooptagelsen.

Større bekvemmelighed for jer

Vi har testet og finjusteret denne kommunikationspakke med særligt ét formål for øje: at skabe en proces, der er effektiv og bekvem for jer – hvilket sikrer et godt resultat.

Omkostningsfri produktion

Konceptet er simpelt. Kommunikationspakken finansieres via co-branding og annoncer fra de af jeres leverandører og samarbejdspartnere, som ønsker at deltage i projektet. Det gør produktionen af materialet omkostningsfri for jer.

A man sitting at a desk and working while wearing a headset and talking to a customer.

Overlad arbejdet til os

På baggrund af tusindvis af cases ved vi, hvad der skal til for at få denne type projekter effektivt fra start til slut. Så hvorfor ikke overlade alt arbejdet til os?

Vi tager os af alt lige fra fremskaffelse af finansiering til design og produktion af alt materialet til jeres kommunikationspakke – og sikrer os dermed, at I får et professionelt marketingmateriale. I skal blot fortælle os jeres historie, så vi kan folde jeres budskab ud i en overbevisende og fængende pakke.

Nem deling online

E-mails

Få jeres virksomhed eksponeret maksimalt ved at dele jeres interaktive brochure via e-mailsignaturerne til kunder, leverandører, samarbejdspartnere og potentielle kunder.

Website

Føj fængende elementer til jeres website med filmen og den interaktive brochure for at få de besøgende til at blive længere.

Sociale medier

Skab opmærksomhed om jeres brand, få kundeemner og trafik til jeres website fra de sociale medier, når I deler den overbevisende video til de sociale medier og den interaktive brochure.

Præsentationer

Præsenter jeres film eller den interaktive brochure på en pæn måde på storskærm – perfekt til konferencer og messer.

A man and a woman flipping through a brochure while looking at each other and talking.

En effektiv oplevelse fra start til slut

Alt er strømlinet og optimeret – alt sammen med det formål for øje at gøre det nemt og bekvemt for jer.

Vi har veldefinerede trin til alting, herunder finansiering, design og levering, hvilket efterlader arbejdet på vores bord og ikke jeres. Vi har blot brug for en liste over potentielle annoncører og et interview med jer, så vi kan få at vide, hvilket budskab I ønsker at kommunikere i jeres materiale. Derefter kan vi tage os af resten.

Vi tilbyder løbende service og support ved at hjælpe jer med implementeringen online. I får også nyttige råd og tips til, hvordan I får mest muligt ud af jeres kommunikationspakke.

Power to your story – lad os komme i gang

Ønsker I at nå jeres målgrupper med det mest effektive mix af indhold og medier? Tag kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe jer med at fortælle jeres historie.