Ledig stilling

Freelancevideograf

Vi har travlt hos JS Danmark og udvider derfor vores netværk af dygtige freelancevideografer.
Som videograf skal du være med til at skyde vores film, men også have mod på at tage stillbilleder for vores kunder.

Kontor
JS Danmark
Arbejdsplads
Virtuel
Three colleagues having a meeting at JS World Media while looking at brochures.

Vi producerer interaktivt marketingmateriale bestående af film og brochurer for virksomheder inden for en lang række brancher – lige fra den lokale håndværker til kommuner og større brancheorganisationer.
Omdrejningspunktet er typisk en overordnet præsentation af virksomheden, og den vil du skulle være med til at lave.

Vi søger dygtige freelancevideografer i hele Danmark, som kan tage ud til vores kunder og optage materiale til deres film og brochurer. Det betyder derfor ikke noget, om du er bosat i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, da vi har kunder i hele landet, og du ville derfor kunne køre ud til en kunde nær din lokalitet.
Vi forventer dog, at du er dygtig og har stor viden omkring optagelse af videoer.

Du kan se eksempler på film, som vi har lavet her:

De Samvirkende Købmænd – ProFilm (virksomhedspræsentation med voiceover på ca. 1:30 min.)

 DI Forsvar – Snap video (interview-video på ca. 1 min)

 INVITA Uno form – ProPaper (interaktiv og trykt brochure)

Processen mellem os vil foregå på følgende måde:

 • En af vores projektledere kommer med en forespørgsel til dig via mail/telefon, hvor de hører, om du er ledig til optagelse og oplyser om lokation (som standard inden for en radius af 40 km) samt budget for opgaven.
 • Vi sender dig en aftalebekræftelse og godkendelse af budget, som du bekræfter på mail. Denne inkluderer også vores standardkrav til optagelser samt et storyboard og en fotobriefing på opgaven. Du kan se i den vedhæftede fil, hvordan vi opbygger vores storyboards. Beskrivelse af optagelsen fremgår under sektionen ”Take” og skal afspejle den tilknyttede voice-over.
 • Du er ude på opgaven sammen med kunden i ca. 4 timer (ved film + video) på én lokation. Alt efter omfang kan der være flere lokationer eller længere tid til rådighed, men dette aftales og budgetteres på forhånd for den enkelte opgave i samarbejde med projektlederen.
 • Du sender råmaterialet til os via WeTransfer efter endt optagelse. Det betyder, at du ikke skal bruge tid på postredigering af fotos eller videoer, da vi selv står for dette.
 • Du fremsender faktura for opgaven til os.

Vi har følgende krav til optagelserne:

 • Videosekvenserne skal som minimum filmes i fuld HD-kvalitet: 1080P med 25 frames pr. sekund (medmindre andet er angivet).
 • Der skal altid bruges stativ til optagelse af videosekvenserne. Anvendes håndholdt kamera skal det sikres, at vi også har et stabilt klip til rådighed af samme scene.
 • Der må aldrig bruges zoom eller panorering ved optagelse af videosekvenserne, medmindre man har en stabilizer til rådighed.
 • Der skal bruges mikrofon til interview-videoer.
 • Fotos skal leveres i en høj opløsning på 300 PPI, så de kan bruges til tryk.
 • Vi overleverer alle rettigheder til kunden, som frit kan bruge fotos/videoer på alle deres platforme.

Hvis du er interesseret og kan se et potentielt samarbejde med os for dig, så ansøg nedenfor, og vedhæft 2-3 eksempler på dit arbejde.

JS Danmark er en hjørnesten i den internationale marketing- og mediekoncern JS World Media. JS Danmark blev stiftet i Aarhus i 1993, og i dag er vi 40 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder på tværs af Danmark. Vores mål er at øge værdien af vores produkter, serviceydelser og performance til gavn for vores kunder og annoncører i Danmark og Island.

JS World Media-gruppen som helhed består af 500 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder i 9 lande i Europa. Hvert år servicerer vi mere end 30.000 private virksomheder, offentlige kunder, foreninger og deres leverandører og samarbejdspartnere med skræddersyede kommunikationspakker. Kommunikationspakkerne indeholder det rette mix af indhold og medier som film, video, web samt interaktive og trykte brochurer.

Spørgsmål?

Er du nysgerrig efter at høre, hvordan det er at arbejde i JS Danmark? Eller har du et specifikt spørgsmål vedrørende en stilling? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

Rikke Norup
Group Recruitment Manager