Student Worker

Bliv en vigtig spiller i JS Danmark

Som student worker hos JS Danmark bliver du en del af vores kvalitetscenter. Her spiller du en central rolle i at sikre kvaliteten af den data, der går igennem virksomheden, og som i sidste ende er afgørende for JS’ succes.


Din primære opgave vil være at arbejde med det danske marked, i form af søgninger via databaser. Oplysningerne skal bruges til at berige kundelister, så de indeholder tilstrækkelig information for vores sælgere. Gennem god og grundig briefing med vores sælgere, vil din arbejdsdag også bestå i at skrive leverandørbreve.

Herudover skal du supportere vores kontor i det daglige samt ved ad hoc-opgaver.


Proaktiv, struktureret, velformuleret og kvalitetsbevidst
For at blive student worker i JS Danmark skal du kunne identificere dig med ovenstående fire ord. Hvorvidt du studerer HA, kommunikation eller noget andet er af mindre betydning, så længe du har en god forretningsindsigt, er velformuleret på skrift og har minimum 1½ år tilbage af dit studie.
Du skal kunne arbejde struktureret og effektivt med et konstant fokus på både detalje og kvalitet.


Vi forventer, at du er fortrolig med MS Office og har et generelt flair for IT. Derudover forventer vi, at du kan arbejde ca. 8-10 timer om ugen inden for normal kontortid 8-16.30.


Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på ikonet herunder.

Søg her

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nguyen på tlf.+87325015 eller e-mail KNG@jsdanmark.dk

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.