Searcher & Recruiter 

JS Danmark A/S har store vækstplaner, som vi indfrier ved at ansætte de rette mennesker med de rette profiler og løbende optimere og udvikle vores organisation. Derfor søger vi en målrettet og ansvarsbevidst Searcher & Recruiter med direkte reference til vores administrerende direktør.

Som Searcher & Recruiter får du det fulde ansvar for vores rekrutterings- og onboarding-processer fra A til Z. Dit job vil indbefatte stillingopslag, search på LinkedIn og i jobdatabaser, screening af og kontakt til kandidater, herunder afholdelse af jobsamtaler og kontraktmøder, samt løbende samtaler med medarbejderne for at sikre, at de kommer godt fra start hos os.

Kvalifikationer
• Du motiveres af resultater, selvstændigt arbejde og af at træffe dine egne beslutninger.
• Du går systematisk til værks med dine opgaver og efterlader ingen løse ender.
• Du har gode kommunikationsevner, og det er naturligt for dig at styre en dialog.
• Du har erfaring med at skrive tekster til forskellige mennesker og deres profiler.
• Du har erfaring med salg eller ansættelse af salgsprofiler – fra studiejob eller fuldtidsstilling.

Vi forventer, at du taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk (tysk er også en fordel). Desuden skal du være indstillet på at have 20-40 rejsedage om året i Europa.

Vi tilbyder 
• En vigtig og krævende stilling i en succesfuld virksomhed, hvor din succes bliver vores succes, og hvor dine nye kolleger er de mennesker og profiler, du selv er med til at vælge
• En travl og alsidig hverdag med en stor berøringsflade og varierende arbejdsopgaver
• Løn efter kvalifikationer

Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på ikonet herunder.

 

Søg her

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Norup på +45 30218603 eller e-mail: rin@jsworldmedia.com.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 10 lande og har mere end 450 medarbejdere. Vi laver annoncefinansierede Interaktive Brochurer, som er målrettet specifikt mod modtagerne.