Projektleder & video editor/art director

 Ønsker du at arbejde med projektledelse kombineret med film & design? Så er det dig, vi leder efter!

Vi tilbyder en stilling som Projektleder & video editor/art director hos JS Danmark. Dine primære opgaver bliver at redigere vores film til vores kunder og at designe vores brochurer. 

Hver dag skal der laves en ny film eller et nyt design med en ny grafisk identitet – måske endda flere – og derfor er det vigtigt, at du er hårdtarbejdende, tænker hurtigt og arbejder effektivt med dine opgaver. Vi har en stærk performancekultur, så vi forventer, at du er resultatorienteret og trives med at arbejde med et succesfuldt koncept i et målstyret KPI-univers.

Du får det fulde ansvar for dine egne projekter. Du står selv for al kundekontakt i hele den kreative proces, herunder bookning af produktionsplan, fastlæggelse af brochure- og filmindhold i samarbejde med kunden. Du designer brochuren, redigerer selv filmen, samt sikre salg af opgraderinger i form af ekstra sider, bedre papirkvalitet, onlinefunktioner osv. For at sikre en komplet professionel løsning sker dette i tæt samarbejde med vores øvrige kreative team bestående af copywritere, fotografer og selvfølgelig kunden.

Om dig

• Du har en relevant uddannelse og er ekspert i Photoshop, Illustrator, After Effect, Premier Pro og InDesign
• Du har gode kommunikationsevner og kan kontrollere dialogen med kunden over telefonen
• Du har arbejdet med design af magasiner, brochurer eller lignende
• Du kan sende fejlfri jobs af høj kvalitet til trykkeriet
• Du har erfaring med salg
• Du taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk

For at komme i betragtning til jobbet: Send venligst 2-3 eksempler på dit grafiske arbejde samt 1-2 film, du selv har redigeret.

SØG HER


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Norup på rin@jsworldmedia.com

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.