Projektkonsulent til virtuelt team (Home Office)

Er du klar til at tage skridtet videre i din salgskarriere? Og ønsker du at blive en del af en professionel og performancedrevet virksomhed, hvor du har indflydelse på din egen pipeline?

JS Danmark A/S leder lige nu efter nye, proaktive sælgere, der har et ønske om at tage deres salgskarriere videre til næste niveau. Samtidig giver vi mulighed for at få arbejdsliv og familieliv til at gå op i en højere enhed, da vi tilbyder et 100% virtuelt job.

Jobbet
Overordnet set består jobbet i at arbejde med potentielle kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher med henblik på at booke kvalitetsmøder vedr. vores omkostningsfrie, Interaktive Brochure.

Derfor skal du helt konkret beskæftige dig med følgende opgaver:
• Udvikling af markedspotentiale gennem kundeanalyse og research i alle brancher (B2B)
• Opbygning og vedligeholdelse af egen pipeline via telefonkontakt til potentielle kunder
• Gennemførelse af dialoger og koordinering af brochureprojekter
• Onlinepræsentationer af vores produktporteføljer

Når du har opbygget en stabil pipeline og leveret værdifulde møder, får du mulighed for at tage endnu et skridt og afholde dine egne møder via telefon eller Microsoft Teams.

Salgserfaring er at foretrække, men det er ikke et krav. Vi klæder dig godt på til opgaven og lægger vægt på kandidater, som vil og mener, at de kan gøre en positiv forskel for os.

JS Danmark A/S
Du kan forvente at blive en del af en topmoderne virksomhed, som værdsætter teamwork. Derfor vil du, på trods af hjemmearbejde, fortsat komme til at arbejde tæt med dine kolleger i et virtuelt univers for at opnå daglig sparring, kontinuerlig træning og uddannelse.

I korte træk tilbyder vi følgende:
• En dynamisk arbejdsplads med dygtige kolleger og et tæt samarbejde
• Grundig og professionel onboarding
• Mulighed for at arbejde med egen skræddersyet pipeline
• Familievenlig arbejdstid
• En stabil grundløn samt en attraktiv projektafhængig bonus- og provisionsordning uden loft
• Arbejdsmaterialer til hjemmekontoret (vi leverer bærbar computer, headset, skærm osv.)

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ønsker stillingen besat senest den 3. januar.

SØG HER


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nguyen på tlf. 87325000 eller e-mail kng@jsdanmark.dk.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har i alt 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.