Projektkonsulent til nyopstartet afdeling med kæmpe potentiale

Har du gennemslagskraft, og er salget din motivationsfaktor? Og kunne du godt tænke dig at være drivkraften bag en ny og spændende afdeling hos JS Danmark A/S?

JS Danmark A/S har udvidet sin produktportefølje med professionelle profilfilm, hvor der bliver sat endnu mere fokus på vores kunders onlinepotentiale. Derfor har du lige nu muligheden for at blive en del af vores nye afdeling, JS ProFilm, hvor du, som proaktiv og resultatdrevet sælger, skal være med til at sætte endnu mere fart på den nyopstartede gren af virksomheden.

Jobbet

Som projektkonsulent i JS ProFilm er du med til at indfri vores kunders onlinepotentiale. Derfor har du konstant for øje at identificere og kontakte mulige kunder via telefonen med henblik på at tilbyde unikke kommunikationsmuligheder, der skal bidrage til vækst i deres virksomhed.

Derfor vil du helt konkret beskæftige dig med:
• Udvikling af markedspotentiale gennem kundeanalyse i alle brancher (B2B)
• Opbygning og vedligeholdelse af egen pipeline via telefonkontakt og mødebookning med potentielle kunder
• Gennemførelse af dialoger og koordinering af filmprojekter
• Onlinepræsentationer af vores produktporteføljer

Når du har opbygget en stabil pipeline og leveret værdifulde møder, får du mulighed for at tage endnu et skridt og afholde dine egne møder via telefon eller Microsoft Teams. Så hvis du ønsker at tage din salgskarriere et step op, så er det her især jobbet for dig.

Salgserfaring er klart at foretrække, men ikke et krav, så længe talentet er der. Vi klæder dig godt på til opgaven og lægger vægt på kandidater, som higer efter ansvar og udvikling, og mener, at de kan være drivkraften bag vores nye afdeling.

JS ProFilm
Du bliver en del af en dynamisk og topmoderne virksomhed, hvor mulighederne for både personlig og faglig udvikling er store. Vi vægter salgstræning og feedback på performance højt, hvorfor du også vil komme til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i både din egen og andre afdelinger.

Med jobbet følger en god fast grundløn samt en attraktiv bonus- og provisionsordning uden loft. Ligeledes tilbyder vi fast hjemmearbejdsdag hver fredag.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ønsker stillingen besat senest den 3. januar.

Søg her


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nguyen på tlf. +87325000 eller e-mail kng@jsdanmark.dk.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.