Management trainee
 

JS Danmark A/S søger en ambitiøs management trainee til at supportere vores administrerende direktør i recruitment, attraction og talent finding. Du er udpræget resultatdrevet, besidder en stor grad af forretningsforståelse, har et kommercielt mindset og er en dygtig menneskekender.

Du ønsker et job med et stort ansvar, store forventninger og mulighed for at skabe en karriere i en international virksomhed.

25 års erfaring med fokus på mere vækst
JS Danmark A/S er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media A/S, som laver annoncefinansierede Interaktive Brochurer finansieret af leverandører. Vi er i alt repræsenteret i 11 lande og har mere end 450 medarbejdere. Vi har en udpræget performancekultur, hvor kvaliteten af vores arbejde er altafgørende.

I JS Danmark A/S har vi en solid vækststrategi for de kommende år. Dette indebærer, at vi skal øge vores antal af medarbejdere med 30 %, samtidig med at vi forventer, at integrere nye produkter de kommende år.
For at denne strategi skal lykkes, er det helt afgørende, at vi får de helt rigtige talenter om bord, hvorfor hele vores rekrutteringsproces i fremtiden skal være ”second to none”.

Udvikling og eksekvering af vores rekrutteringsproces
Som management trainee hos JS Danmark A/S vil din primære opgave blive at vedligeholde og videreudvikle vores rekrutteringsstrategi. Opgaven består bl.a. i at finde, tiltrække og ansætte de rigtige kandidater samt at tilrettelægge et topprofessionelt onboarding-forløb.
Vores medarbejdere er vores største aktiv, hvorfor det er essentielt, at vi ansætter de rigtige talenter og giver dem de bedste muligheder for at få succes. Her vil du som management trainee spille en helt afgørende rolle. Det er derfor vigtigt, at du ønsker ansvar, er resultatorienteret og har både lysten og viljen til at lære rekruttering fra bunden.


Hvordan bliver du en succes?
Fra første arbejdsdag vil du blive uddannet i vores koncept, og efter endt uddannelse vil du have direkte reference til JS Danmark A/S’ administrerende direktør. Det er i den forbindelse altafgørende, at du har gennemslagskraft og kan begå dig på direktionsniveau.

Du er instinktivt resultatdrevet, og samtidig besidder du en skarp intuition og læser og forstår mennesker. Du arbejder hurtigt og effektivt og leverer samtidig høj kvalitet i alt, hvad du foretager dig.

Da vi er en udpræget kommerciel virksomhed, er det et krav, at du har erfaring med salg – enten fra et studiejob eller en fuldtidsstilling.

Vi forventer derudover følgende:
• Du tager vores kunder og kolleger seriøst, men ikke dig selv.
• Ingen opgave er for stor eller for lille for dig.
• Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på engelsk (og tysk vil være en klar fordel).
• Du trives i et dynamisk miljø og er omstillingsparat og fleksibel.
• Du er proaktiv og ser altid muligheder.

Er det dig, vi leder efter?

Søg venligst nedenfor:

Søg her

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Norup på e-mail rin@jsworldmedia.com eller tlf. 30 21 86 03.

 

JS Danmark – fakta:

  • Etableret i 1993
  • Beliggende i Aarhus
  • 35 højt kvalificerede medarbejdere
  • 1,1 millioner trykte brochurer årligt

JS World Media – fakta:

  • Etableret i 1993
  • Repræsenteret i 11 lande
  • Mere end 450 højt kvalificerede medarbejdere på verdensplan
  • 11 millioner trykte brochurer årligt