Key Account Manager

Med udgangspunkt på Sjælland

JS Danmark A/S har succes, og da vi fortsat har store vækstambitioner, søger vi en resultatdrevet og detaljeorienteret key account manager med erfaring inden for salg og mødeafholdelse til at erobre vores sjællandske marked.


Jobbeskrivelse
Stillingen som key account manager er et selvstændigt job, hvor du er ansvarlig for afholdelse af såvel dine egne som dine kollegers møder. Kvaliteten og resultaterne af dit arbejde er altafgørende og opnås ved at finde de rigtige løsninger til dine kunder på tværs af udvalgte brancher.


Kvalifikationer
• Du er proaktiv, og du motiveres af at arbejde i en KPI- og performanceorienteret kultur.
• Du er struktureret og god til selv at tilrettelægge din arbejdsdag.
• Du er tilpasningsdygtig over for regler og standarder, der giver dig succes.


Vi forventer, at du taler og skriver flydende dansk og kan begå dig på engelsk. Du er indstillet på at have 25-30 overnatninger i Aarhus pr. år.


Vi tilbyder
• en individuel træningsplan baseret på dine tidligere kompetencer og erfaringer
• en karrierevej som specialist i kundesegmenter, træner eller teamleder
• en attraktiv fast løn, provision og bonus uden loft.

Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på ikonet herunder.

 

Søg her

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Norup på +45 30218603 eller e-mail: rin@jsworldmedia.com.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 10 lande og har mere end 450 medarbejdere. Vi laver annoncefinansierede Interaktive Brochurer, som er målrettet specifikt mod modtagerne.