Annoncesælger

Er du en overbevisende sælger, som er dygtig til at kommunikere? Og tør du at udfordre kunderne til at tage de rigtige beslutninger? 

JS Danmark A/S har store vækstambitioner, og derfor søger vi lige nu en energisk sælger med gennemslagskraft og salgstal for øje til en stilling som annoncesælger.

Jobbet

Du vil indgå i et dygtigt team af annoncesælgere, hvor den primære arbejdsopgave er at tilbyde den mest optimale annonceløsning til dine kunder via telefonen. Du indhenter annoncemateriale og forstår at overholde en deadline.

Du vil få til ansvar at varetage egen kundeportefølje samt et månedligt salgsbudget på 400.000 kr.

Hvem er du

Du er måske lige blevet færdig som finans-, service- eller markedsføringsøkonom og har fundet ud af, at det at have kontakt med og servicere kunder er din store passion. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at have erfaring med telesalg. Det vigtigste er, at du ser dig selv som en ihærdig og målrettet sælger med talegaverne i orden. Du er ligeledes indstillet på at arbejde hårdt og er ydmyg nok til at ville lære nye ting. Du motiveres af resultater og trives i en travl hverdag, hvor du taler med mange forskellige kunder fra alverdens brancher.

JS Danmark A/S vil give dig en grundig introduktion til vores stærke, internationale koncept, herunder den daglige arbejdsprocedure, træning i bl.a. salg og salgsteknikker samt løbende feedback, som vil hjælpe dig med at forbedre dine salgsresultater.

Hvad kan vi tilbyde dig

Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med Danmarks sejeste kolleger, der har det sjovt og arbejder tæt sammen. Der vil være gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, og vi vægter salgstræning og feedback på performance højt.

Med jobbet følger også en god fast grundløn samt en attraktiv bonus- og provisionsordning uden loft. Ligeledes tilbyder vi fast hjemmearbejdsdag hver fredag.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ønsker stillingen besat senest den 1. oktober.

Søg her


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nguyen på tlf. +87325000 eller e-mail kng@jsdanmark.dk.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.