Annoncesælger til virtuelt team (Home Office)

Er du vores næste stjernesælger? Og trives du i en travl hverdag, hvor du skal overbevise kunderne om og udfordre dem til at træffe de rigtige beslutninger?

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så kan du lige nu blive en del af JS Danmark A/S’ team af dygtige annoncesælgere, hvor flere kolleger tæller flere års anciennitet. Du har gennemslagskraft, et kæmpe drive, og salget er din motivationsfaktor. Samtidig får du mulighed for at få arbejdsliv og familieliv til at gå op i en højere enhed, da vi tilbyder et 100% virtuelt job.

Jobbet
Overordnet set består jobbet i via telefonen at overbevise dine kunder om og tilbyde dem den mest optimale annonceløsning. Du arbejder med din egen kundeportefølje og er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher.

Helt konkret skal du beskæftige dig med følgende opgaver:
• Annonceløsninger og salg til dine kunder via telefonen
• Indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines
• Et månedligt salgsbudget på 400.000 kr.

På sigt vil du få ansvaret for dine egne brochureprojekter, hvor du skal sørge for at afslutte opgaven og videregive projektet til vores kommunikationsteam. Det er derfor vigtigt, at du har en god forretningsforståelse og finder det naturligt at levere høj kvalitet.

Salgserfaring er at foretrække, men det er ikke et krav. Vi klæder dig godt på til opgaven og lægger vægt på kandidater, som vil og mener, at de kan gøre en positiv forskel for os.

JS Danmark A/S
Du kan forvente at blive en del af en topmoderne virksomhed, som værdsætter teamwork. Derfor vil du, på trods af hjemmearbejde, fortsat komme til at arbejde tæt med dine kolleger i et virtuelt univers for at opnå daglig sparring, kontinuerlig træning og uddannelse.

I korte træk tilbyder vi følgende:
• En dynamisk arbejdsplads med dygtige kolleger og et tæt samarbejde
• Grundig og professionel onboarding
• Familievenlig arbejdstid
• En stabil grundløn samt en attraktiv bonus- og provisionsordning uden loft
• Arbejdsmaterialer til hjemmekontoret (vi leverer bærbar computer, headset, skærm osv.)

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ønsker stillingen besat senest den 3. januar.

Søg her


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nguyen på tlf. +87325000 eller e-mail kng@jsdanmark.dk.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.