Account Manager

Har du lysten og evnerne til at arbejde med telefonsalg og mødebookning, kan du være JS Danmarks nye Account Manager.

Du bliver en del af en salgsafdeling, hvor der er fokus på resultater og højt til loftet. Du skal være en aktiv del af holdet og bidrage til virksomhedens fortsatte vækst i de kommende år. Dit fokus vil være konstant at have øje for nye muligheder og at identificere og kontakte potentielle nye kunder.

Det vigtigste er, at du har et højt energiniveau og elsker at bruge telefonen som redskab med henblik på at opnå og afholde et detaljeret og dybdegående telefonmøde med fokus på kundens udbytte ved vores koncept.

Som person er du proaktiv, selvstændig og viljestærk. Du er en teamplayer, som evner at tilpasse sig de processer og standarder, der hjælper dig til succes.

 

Vi tilbyder dig

  • Mulighed for at skabe din egen karriere som industrispecialist eller teamleder
  • Mulighed for at blive en del af en international medie- og kommunikationsvirksomhed, hvis succes er baseret på en anderkendt salgs- og lederuddannelse
  • Mulighed for at deltage i en international salgskonference med fokus på vidensdeling og best practice
  • En god fast løn og provision efter egen performance

Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på ikonet herunder.

Søg her

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nguyen på tlf.+87325000 eller e-mail kng@jsdanmark.dk.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.