Account Manager

Er du en energisk og målrettet sælger? Og ønsker du et spændende og udfordrende job, hvor din primære opgave er at få taletid og booke møder hos beslutningstagere af mellemstore og store virksomheder?

JS Danmark A/S har høje ambitioner om at styrke salgsafdelingen endnu mere, og derfor søger vi lige nu en passioneret sælger med et kæmpe gåpåmod og masser af energi til en stilling som Account Manager.

Jobbet

Du vil indgå i et team af passionerede og konkurrencemindede sælgere, hvor du kommer til at arbejde med at opbygge og vedligeholde din egen kundeportefølje. Du har en naturlig interesse for udviklingen i det danske erhvervsliv og formår at behovsafdække relevante og potentielle kunder på markedet som et led i din mødebookning.

Din opgave bliver at foretage opsøgende telefonsalg med henblik på at booke møder, der uddyber kundernes udbytte ved JS’ koncept.

Når du har opbygget din egen solide pipeline, får du mulighed for at prøve kræfter med at afholde egne telemøder.

Hvem er du

Du er måske lige blevet færdig som finans-, service- eller markedsføringsøkonom og har fundet ud af, at det at have kontakt med og servicere kunder er din store passion. Derfor har du måske relevant salgserfaring eller erfaring med at tale med kunder i telefonen. Det vigtigste er dog, at du ser dig selv som en engageret og vedholdende sælger. Du er ligeledes indstillet på at arbejde hårdt og er ydmyg nok til at ville lære nye ting. Du motiveres af resultater og trives i en travl hverdag, hvor du får udnyttet dine dygtige talegaver på telefonen.

JS Danmark A/S vil give dig en grundig introduktion til vores stærke, internationale koncept, herunder den daglige arbejdsprocedure, træning i bl.a. salg og salgsteknikker samt løbende feedback, som vil hjælpe dig med at forbedre dine salgsresultater.

Hvad kan vi tilbyde dig

Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads med Danmarks sejeste kolleger, der har det sjovt og arbejder tæt sammen. Der vil være gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, og vi vægter salgstræning og feedback på performance højt.

Med jobbet følger også en god fast grundløn samt en attraktiv bonus- og provisionsordning uden loft. Ligeledes tilbyder vi fast hjemmearbejdsdag hver fredag.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ønsker stillingen besat senest den 3. januar.

Søg her


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Nguyen på tlf. +87325000 eller e-mail kng@jsdanmark.dk.

JS Danmark A/S blev stiftet i 1993 og er en del af den internationale medievirksomhed JS World Media, som er repræsenteret i 9 lande og har mere end 450 medarbejdere. Læs mere om JS Danmark på www.jsdanmark.dk.