Ledig stilling

Teamleder til vores annoncesalg

Har du erfaring inden for ledelse og salg til B2B? Mestrer du både faglig ledelse, personaleledelse og driftsledelse? Vil du have muligheden for at arbejde på kontor eller hjemmefra?

Kontor
JS Danmark
Arbejdsplads
Virtuel
Three colleagues having a meeting at JS World Media while looking at brochures.

Vi oplever en stadig stigende efterspørgsel efter vores løsninger, og derfor søger vi nu en ny, stærkt sælgende teamleder til vores annoncesalgsafdeling.

Jobbet

Som teamleder i vores annoncesalg er det vigtigt, at du brænder for salg og selv er en del af hverdagens budgetter og salg af annoncer til vores kunder. Til at begynde med vil du indgå i et team på 3-5 professionelle kollegaer. Her oplæres du i vores koncept, så du kan dygtiggøre dig og blive teamleder for dit eget team.

Som teamleder vil du få fuldt budgetansvar for alle din kollegaer i teamet, og det er her afgørende for din succes, at du agerer som rollemodel og går forrest i forhold til både eget salg, resultatskabelse, uddannelse og udvikling. Det er derfor vigtigt, at du med et højt drive er ambitiøs på egne og kollegaers vegne, når det kommer til både udvikling og resultatskabelse.

Hvad kan vi tilbyde

  • En attraktiv løn uden loft
  • Gode karriere- og udviklingsmuligheder
  • Uddannelse i salgsteknikker og ledelsesteorier
  • Arbejde på hjemmekontor eller ud fra vores kontor i Aarhus C
  • Et arbejde med et unikt forretningskoncept og 30 års erfaring i at arbejde med salg og uddannelse af dygtige sælgere
  • Daglig sparring og kontinuerlig træning med kollegaer

Hvad vi forventer af dig

  • Du er først og fremmest resultatdrevet – det er afgørende
  • Du er desuden selvstændig, udadvendt og tager ansvar for egne indsatser og adfærd
  • Du er velformuleret og dygtig til kommunikation – mundtligt og skriftligt
  • Du brænder for salg og ledelse, der gør en forskel, og ønsker at blive endnu dygtigere til begge dele

Hvordan vi har det hos JS Danmark

Hos os bliver du en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer samarbejde højt. Her finder du resultatdrevne kollegaer, som samtidig værdsætter energi, motivation og humor. Vi går op i at have et stærkt sammenhold, og flere gange om året mødes vi til underholdning, oplevelser, fester og en årlig konference, hvor kollegaer fra 9 andre lande i vores koncern deltager.
Vores kontor er beliggende i Frichsparken i Aarhus.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Vi behøver ikke en motiveret ansøgning, men har blot brug for at se dit CV.

JS Danmark er en hjørnesten i den internationale marketing- og mediekoncern JS World Media. JS Danmark blev stiftet i Aarhus i 1993, og i dag er vi 40 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder på tværs af Danmark. Vores mål er at øge værdien af vores produkter, serviceydelser og performance til gavn for vores kunder og annoncører i Danmark og Island.

JS World Media-gruppen som helhed består af 500 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder i 9 lande i Europa. Hvert år servicerer vi mere end 30.000 private virksomheder, offentlige kunder, foreninger og deres leverandører og samarbejdspartnere med skræddersyede kommunikationspakker. Kommunikationspakkerne indeholder det rette mix af indhold og medier som film, video, web samt interaktive og trykte brochurer.

Spørgsmål?

Er du nysgerrig efter at høre, hvordan det er at arbejde i JS Danmark? Eller har du et specifikt spørgsmål vedrørende en stilling? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

Nicoline Piilgaard Sørensen
Recruiter