Ledig stilling

Erfaren Annoncesælger

Har du erfaring indenfor annoncesalg eller som mediekonsulent? Ønsker du at arbejde i en performance drevet virksomhed, med fart over feltet?

Kontor
JS Danmark
Arbejdsplads
Virtuel
Three colleagues having a meeting at JS World Media while looking at brochures.

Som annoncesælger skal du via telefon tilbyde vores kunder den mest optimale annonceløsning. Du skal arbejde med din egen kundeportefølje og bliver ansvarlig for egne projekter, hvor du er i dialog med kunder på ledelsesniveau inden for forskellige brancher. Du får desuden ansvar for indhentning af annoncemateriale og overholdelse af deadlines.

Cengiz, Annoncesælger siden 2014:
“Jeg kom til JS uden nogen salgserfaring overhovedet, og nu ligger jeg øverst på vores internationale rangliste, hvor jeg har en høj frekvens af salgssucceser, og jeg laver en omsætning på flere millioner hvert år – det er, hvad JS har gjort for mig, og det føles fantastisk! Derudover har jeg fået nye venner og en loyal arbejdsplads, som jeg glæder mig til at møde op på hver morgen.”

Vi tilbyder

  • Karriere- og udviklingsmuligheder som Buddy, Team Leader og Sales Manager.
  • Arbejde på vores kontor i Aarhus eller fra hjemmekontor.
  • En attraktiv løn i form af en fast grundløn plus bonus og provision uden loft.
  • En grundig og professionel onboarding.
  • Daglig sparring og træning med kollegaer.

Hvad vi forventer af dig

  • Du er struktureret og trives/motiveres af at arbejde med deadlines.
  • Du er selvstændig, udadvendt og tager ansvar for egne indsatser.
  • Du har erfaring med annoncesalg, mediekonsulent eller medierådgiver.
  • Du har en god forretningsforståelse og finder det naturligt at levere høj kvalitet.

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Vi behøver ikke en motiveret ansøgning, men har blot brug for at se dit CV.

JS Danmark er en hjørnesten i den internationale marketing- og mediekoncern JS World Media. JS Danmark blev stiftet i Aarhus i 1993, og i dag er vi 40 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder på tværs af Danmark. Vores mål er at øge værdien af vores produkter, serviceydelser og performance til gavn for vores kunder og annoncører i Danmark og Island.

JS World Media-gruppen som helhed består af 500 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder i 9 lande i Europa. Hvert år servicerer vi mere end 30.000 private virksomheder, offentlige kunder, foreninger og deres leverandører og samarbejdspartnere med skræddersyede kommunikationspakker. Kommunikationspakkerne indeholder det rette mix af indhold og medier som film, video, web samt interaktive og trykte brochurer.

Spørgsmål?

Er du nysgerrig efter at høre, hvordan det er at arbejde i JS Danmark? Eller har du et specifikt spørgsmål vedrørende en stilling? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

Nicoline Piilgaard Sørensen
Recruiter