Ledig stilling

Account Manager

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Kontor
JS Danmark
Arbejdsplads
Virtuel
Three colleagues having a meeting at JS World Media while looking at brochures.

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Via vores kundedatabase får du til ansvar at screene og opbygge din egen B2B-pipeline, og du vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det danske erhvervsliv. På sigt forventes det, at du tager næste skridt og afholder dine egne møder via telefon eller Microsoft Teams.

Jette, Sales Manager siden 2006:
“Jeg har arbejdet i JS siden 2006. Mange af mine kolleger har også arbejdet her i lang tid. I JS er der fantastiske udviklingsmuligheder – uanset om du ønsker at gå specialistvejen eller ledervejen. Jeg tror, at kombinationen af en resultatdrevet kultur og en høj grad af tillid og loyalitet er årsagen til, at JS er så attraktiv. Jeg føler, at jeg er en del af JS, og JS er blevet en del af mig.”

Vi tilbyder

  • Gode karriere- og udviklingsmuligheder som Buddy, Team Leader og Sales Manager
  • Arbejde fra virtuelt kontor/hjemmekontor
  • En attraktiv løn i form af fast grundløn plus bonus og provision uden loft
  • Daglig sparring og kontinuerlig træning med kollegaer (via Microsoft Teams hvis du arbejder fra hjemmekontor)

Hvad vi forventer af dig

  • Du har minimum 2 års erfaring inden for salg
  • Du brænder for salg
  • Du er målbevidst og drives af resultater
  • Du er selvstændig, udadvendt og tager ansvar for egne indsatser

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Vi behøver ikke en motiveret ansøgning, men har blot brug for at se dit CV.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Group Recruitment Manager Rikke Norup på rin@jsworldmedia.com

JS Danmark er en hjørnesten i den internationale marketing- og mediekoncern JS World Media. JS Danmark blev stiftet i Aarhus i 1993, og i dag er vi 40 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder på tværs af Danmark. Vores mål er at øge værdien af vores produkter, serviceydelser og performance til gavn for vores kunder og annoncører i Danmark og Island.

JS World Media-gruppen som helhed består af 500 højt kvalificerede kollegaer, der arbejder i 9 lande i Europa. Hvert år servicerer vi mere end 30.000 private virksomheder, offentlige kunder, foreninger og deres leverandører og samarbejdspartnere med skræddersyede kommunikationspakker. Kommunikationspakkerne indeholder det rette mix af indhold og medier som film, video, web samt interaktive og trykte brochurer.

Spørgsmål?

Er du nysgerrig efter at høre, hvordan det er at arbejde i JS Danmark? Eller har du et specifikt spørgsmål vedrørende en stilling? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål.

Rikke Norup
Group Recruitment Manager