Case

Hercules Fundering lægger fundamentet for gode samarbejder

En interaktiv kommunikationspakke med fængende indhold på tryk og online. Sådan formidler Hercules Fundering sine kernekompetencer og bæredygtige løsninger –  samt fastholder dygtige medarbejdere og lokket nye til.

Virksomhed
Hercules Fundering
Website
hercules.dk
Kommunikationspakke
ProFilm – Film, SoMe-video og interaktiv brochure
Publiceringsdato
Januar 2023

Høj faglighed og stærke relationer

Hercules Fundering arbejder med fundering til alle typer projekter fra byggeri og anlægsarbejder til havneprojekter.

Uanset om du skal have hjælp til store eller små funderingsopgaver, er du sikret høj faglighed, gennemsigtighed og stærke relationer hos virksomheden

Gennem en tæt dialog og professionel rådgivning sikrer man de bedste løsninger til både private og offentlige bygherrer i hele landet.

Hercules Fundering har en vision om at forny branchen og tilbyde de mest bæredygtige løsninger og et sikkert og trygt arbejdsmiljø for alle medarbejdere.

Derfor havde man brug for en samlet kommunikationspakke, som kunne formidle visionen over for potentielle kunder og præsentere arbejdspladsen over for kommende medarbejdere.

Alt begynder med en god grund

I dag har Hercules Fundering mere end 100 ansatte og mange projekter i hele landet. Det er vigtigt for dem, at fremstå professionelle med dækkende markedsføringsmaterialer, som kan fortælle om virksomhedens kernekompetencer. Og vise diversiteten i de mange forskellige projekter.

Samtidig har man brug for employer-branding-materiale, som kan lokke nye medarbejdere til den voksende stab i et jobmarked som er arbejdstagers.

En samlet kommunikationspakke

Hercules har nu en samlet kommunikationspakke, som de kan stå stærkt med, overfor både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Gennem årene har vi i samarbejde skabt flere brochurer og nu også en film, som Hercules kan bruge i forskellige sammenhænge – både til at fortælle om virksomheden og dens kerneprodukter, men også til at brande Hercules som en god og sikker arbejdsplads.

At bruge video i sin kommunikation opbygger tillid til en virksomhed som Hercules Fundering, som skaber en større tilknytning til målgruppen. Én af de mange fordele ved at bruge video som format er også, at det kan præsentere mere komplekse budskaber end tekst og billeder på en letfordøjelig måde.

Læs mere om fordelene ved at bruge JS ProFilm

A mockup of the interactive brochure that Hercules Fundering has received in its communication package.
Det har været vigtigt for os at kunne fremvise noget materiale, som er professionelt, og som kan være med til at fortælle om vores virksomhed. Med materialet i hånden er vi sikre på, at vi får kommunikeret rigtigt om, hvem vi er, og hvad vi står for, når vi mødes med vores kunder.
Jesper Schack Fønss Bach Direktør, Hercules Fundering

Et imponerende udtryk med fokus på bæredygtighed

Online and offline materiale

En brochure, som de kan tage fysisk med til møder med kunder og samarbejdspartere og bruge online på forskellige medieplatforme.

Imponerende udtryk

Et imponerende udtryk, opgraderet med soft touch kachering, præg på logoet, partiel lak på alle siderne og et kraftigere cover.

FSC-mærket

FSC-mærket brochure, i overensstemmelse med Hercules Funderings fokus på bæredygtighed.

Vi fokuserer mere og mere på digitale løsninger, og har derfor vægtet en online kommunikationspakke, som skal løfte vores digitale tilstedeværelse og kommunikation.
Jesper Schack Fønss Bach Direktør, Hercules Fundering

Fanger og fastholder den flygtige målgruppe

Gennem et samarbejde over en årrække har JS Danmark leveret professionelt markedsføringsmateriale, som gør det muligt at nå endnu bredere ud til målgruppen for Hercules Fundering.

Den trykte brochure præsenterer Hercules Fundering gennem et lækkert, professionelt udtryk. Og den interaktive brochure har med elementer som billedgalleri, animeret tekst (også kaldet Motion Design) samt video sat strøm til kommunikationen, så den bliver endnu mere effektiv – og fanger læserens opmærksomhed.

Sådan styrker Hercules Fundering synligheden, fanger og fastholder både kunder og kandidater i en tid, hvor der er rift om begge.

Vil du have mere at vide?

Dette er blot en af vores mange succesfulde cases. +30.000 virksomheder fra en række forskellige brancher drager fordel af vores kommunikationspakker årligt. Vil du gerne vide, hvordan vi kan hjælpe jer med at give jeres historie liv?

Marlene Skau
Project leader & Copywriter – Team leader

Lignende cases

Tag et kig på vores andre lignende projekter for at se, hvordan I kan nyde godt af vores interaktive marketingmateriale.