Case

Brønderslev Kommune – fokus på den bæredygtige fremtid

Brønderslev Kommune havde brug for noget materiale, der kunne sætte fokus på deres status som ”KlimaKlar kommune” over for borgerne i kommunen. Se i denne case, hvordan vi har hjulpet Brønderslev Kommune med at kommunikere deres bæredygtige initiativer i en interaktiv brochure og en professionel film.

Virksomhed
Brønderslev Kommune
Website
bronderslev.dk
Kommunikationspakke
ProFilm – Film, SoMe-video og interaktiv brochure
Publiceringsdato
Februar 2023

Når tæt samarbejde skaber resultater

Brønderslev Kommune havde et ønske om at kommunikere deres engagement i at leve op til Paris-aftalen og deres status som “KlimaKlar kommune” til deres borgere.

Ved hjælp af et samarbejde med JS Danmark har Brønderslev Kommune fået produceret en interaktiv brochure og en professionel film, der kunne præsentere kommunens bæredygtige initiativer og tiltag på en professionel måde.

Vi indledte et tæt samarbejde med Brønderslev Kommune om projektet for at få en klar forståelse af deres behov og krav til opgaven. Samarbejdet var en succes, og Brønderslev Kommune er tilfredse med resultatet.

Informative budskaber på en engagerende måde

Med den interaktive brochure har Brønderslev Kommune fået et værktøj, der giver borgerne mulighed for at udforske kommunens bæredygtige initiativer og tiltag på en interaktiv måde.

Brochuren indeholder oplysninger om kommunens indsats for at reducere CO2-udledningen og opnå klimaneutralitet. Derudover giver bruchuren brugerne mulighed for at lære mere om, hvordan de selv kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Se hele brochuren her.

Effektiv præsentation af kommunens bæredygtige initiativer

Den professionelle film, som JS Danmark producerede, præsenterer Brønderslev Kommunes bæredygtige initiativer og tiltag på en smuk og effektiv måde. Filmen viser forskellige dele af kommunen og dens mange bæredygtige projekter og giver en følelse af, hvorfor Brønderslev Kommune er en klimaklar kommune.

Se videoen her.

En rollemodel for en bæredygtig fremtid

Resultatet af samarbejdet mellem JS Danmark og Brønderslev Kommune var en interaktiv brochure og en professionel film, der hjælper kommunen med at informere borgerne om deres bæredygtige tiltag og opnå en mere bæredygtig fremtid.

Vil du have mere at vide?

Dette er blot en af vores mange succesfulde cases. +30.000 virksomheder fra en række forskellige brancher drager fordel af vores kommunikationspakker årligt. Vil du gerne vide, hvordan vi kan hjælpe jer med at give jeres historie liv?

Marlene Skau
Project leader & Copywriter – Team leader

Lignende cases

Tag et kig på vores andre lignende projekter for at se, hvordan I kan nyde godt af vores interaktive marketingmateriale.