Vellykket internationalt ”Train-the-trainer”-seminar for ledertrænere

JS Academy bestræber sig på at udvikle dygtige ledere, som kan sikre, at vi har super kompetente medarbejdere og langvarige relationer

Undersøgelser har vist, at god ledelse er grundlaget for gode resultater og en høj grad af medarbejderfastholdelse. Desuden er det en kendsgerning, at medarbejdere forladere ledere, ikke virksomheder. Hos JS vil vi have super dygtige ledere, som udvikler super kompetente medarbejdere og langvarige relationer. Vi investerer derfor betydelige ressourcer i at træne vores ledere i at bruge vores gennemprøvede ledelsesværktøjer, så de kan udvikle deres kolleger.

Den 20.-22. februar 2017 mødtes vores ledertrænere fra alle vores kontorer i Europa til det årlige internationale "Train-the-trainer"-seminar. Arrangementet foregik på vores JS Academy i JS World Media i Aarhus. Formålet var at dele viden og træne brugen af nye materialer og øvelser til ledelsestræning.

I år var det tætpakkede seminarprogram krydret med et kulturelt arrangement: Da Aarhus er europæisk kulturhovedstad i 2017, indeholdt vores program en "kulturel gåtur", som viste alle vores ledertrænere, hvad vores smukke by har at byde på. Vores helt egen JS-veteran og Country Manager i JS España, Lars Qaddoum, supplerede gåturen med underholdende og interessant information om virksomhedshistorien i JS, som tog sin begyndelse i Aarhus for snart 25 år siden.

Det var en fornøjelse at arbejde med en gruppe positive, hårdtarbejdende og ekstremt engagerede ledertrænere, som nu er parate til at tage lederne på deres kontorer videre til det næste ledelsesniveau.

 

Tilbage