JS World Media som first mover inden for ny webteknologi

For at styrke og videreudvikle kompetencerne i vores IT-udviklingsafdeling deltog vores IT-udviklere i dette års NDC-konference for softwareudviklere i London.

Vi bestræber os altid på at lave de bedste onlineløsninger til vores kunder, så i januar 2017 tog JS World Medias IT-udviklere til NDC-konferencen for softwareudviklere i London. NDC er en forkortelse for "Norwegian Developers Conference", men de seneste år er konferencen blevet så stor en succes, at den nu bliver afholdt i byer som London og Sydney.

Vores IT-udviklere brugte de to første dage på konferencen på at deltage i workshops, hvor de blev delt op i to grupper, så de kunne blive fortrolige med de nyeste webteknologier og øge deres forståelse af sikkerhed i og automatisering af vores Cloud-platform. Resten af ugen deltog de i korte sessioner, hvor der var fokus på emner som debugging, databaser, performance og machine learning.

Nu hvor vores IT-udviklere har deltaget i NDC-konferencen, kan de kickstarte brugen af nye webteknologier, forbedre deres primære programmeringsfærdigheder og bruge nye teknologier, som vi alle kan drage fordel af i den nærmeste fremtid.

Vi ser frem til at bringe vores kunder op på et nyt niveau online!

 

Tilbage