JS deltager i den største IT-konference i San Francisco

Fordi det ikke er nok at være god til noget! Man skal vide, hvad man skal være god til!

Build er en årlig Microsoft-konference, som er målrettet specifikt mod IT-udviklere. Det specielle ved Build-konferencen er, at den har fokus på, at man skal opdage og udvælge kommende teknologier frem for blot at forbedre færdigheder inden for eksisterende teknologier.

"En anden unik ting ved konferencen er, at arkitekterne og udviklerne bag de værktøjer, vi som JS IT-udviklere bruger hver dag, også deltager i konferencen - som foredragsholdere og eksperter, som vi har mulighed for at netværke med. Det har rigtig stor værdi, at vi kan præsentere vores arkitektur for industrieksperter og få deres anbefalinger til vores specifikke situation, og det sikrer, at vi udnytter vores fulde potentiale," forklarer IT Development Manager Tau Sick.

Og Tau Sick fortsætter: "Ved at være en del af Build 2016 sikrer vi, at vi altid er et skridt foran med ny teknologi. Derfor kan vi give vores kollegaer de bedste funktioner i vores interne IT-system, og vi kan sørge for, at vores kunder verden over får løsninger, der er baseret på den nyeste teknologi."

 

Tilbage