Film tager content marketing med storm

Onlinefilm fortsætter succesen. Rid på bølgen sammen med os!

Der er virkelig mange fordele ved film. For det første vækker film interesse for dit brand og gør det synligt. Film virker som blikfang, og film er nemme at fordøje. Desuden er der ikke noget, der kan konkurrere med film, hvad angår potentiel rækkevidde - tænk f.eks. på YouTube eller Facebook. Film deles nemt, og det er nemt at kommentere på film. Og hvis du engagerer dit publikum, bruger de længere tid på dit website, og de deler muligvis din film. Dette er marketingværdi uden sidestykke!

Ifølge Cisco vil film udgøre 69 % af al forbrugernes internettrafik i 2017. Når man har dette i mente kombineret med alle fordelene ved film, er det svært at forestille sig, at film ikke skulle være fremtiden i content marketing.

Alle virksomheder - store som små - kan få lavet film. Men husk: for at opnå det fulde potentiale af film er du nødt til at promovere dem på tværs af flere kanaler. JS Danmark hjælper dig med at skabe din egen unikke film, så du kan skille dig ud fra mængden. Brug film på dit website, på sociale medier og i dine e-mails.

 

Tilbage